Thursday, August 7, 2014

SOFT MATTE LIP CREAM

SOFT MATTE LIP CREAM
Neither lipstick nor lip gloss, this matte lip cream is a new kind of lip color that goes on silky smooth and sets to a matte finish. Soft Matte Lip Cream is surprisingly durable and, unlike some matte lipstick formulas, also moisturizing.


OFFER : RM20.00

SMS/WATSAP 017-5257503





BB DOLL CREAM


HARGA PROMOSI : RM45.00

SMS/WATSAP 0175257503










Kata Mereka/Pengeluar
Kelebihan bb doll cream:

• Tidak berminyak
• Tahan sehingga 18 jam.
• Anti rekahan dan anti penuaan
• Mempunyai spf50 sebagai pelindung UV
• Tidak perlu guna bedak utk kesan glowing
• Merawat jerawat,parut,jeragat,kulit kusam
• Mempunyai collagen utk menegangkan kulit
• Menutup cela hampir 100% (jeragat,parut,pori)
• Sesuai utk kegunaan harian serta solekan pengantin

Memang best Molly Bb ni sebab cepat absorb ke kulit. Dalam masa 10min pakai muka akan nampak glow.Tapi bukan berminyak ye. Bb molly ni semua kulit sesuai.yang sensitif ok. Yang berminyak ok.yang kering pun ok. Sesuai untuk sesiapa yang mempunyai masalah pori2 di bahagian muka. Memang boleh mengecilkan pori-pori. Ada cara Pakai.mestilah Ada! Tapi tgk gamba JOM.

INAYAH BEAUTY BOOSTER

INAYAH BEAUTY BOOSTER

SUPPLIMEN 3 IN ONE

CANTIK, SIHAT & LANSING








HARGA: 1 BOTOL RM150
KUANTITI : 30 KAPSUL
FREE POSLAJU

Supplement lengkap No. 1 Asia yang bertindak 3 dalam 1 iaitu anda pasti CANTIK, SIHAT DAN LANGSING dengan INAYAH BEAUTY BOOSTER

## Kami bukan omong kosong.. auta dengan hanya memberikan kelebihan panjang lebar tapi kesan nya hampeh dan ramuan yang tidak jelas.

1. ANDA BAKAL CANTIK SEBAB KAMI GUNAKAN RAMUAN PURE SHARK COLLAGEN – yg pertama di pasaran Malaysia!!! Ikan ni x boleh nak beli kat pasar malam mcm talapia atau salmon na. Kadar penyerapan paling pantas ke dalam badan. Dengan adanya collagen yang hebat ini. Anda akan berubah menjadi JELITA SEKELIP MATA!!

KELEBIHAN PURE SHARK COLLAGEN :

1. Menggurangkan senggugut dan keputihan

2. Kadar penyerapan lebih tinggi dari collagen lain

3. Melegakan sakit sendi
4. Melawan Proses Penuaan
5. Menghilangkan ruamm, jerawat, jeragat dan kedutan
6. Meningkatkan tenaga
7. Menguatkan sistem imunisasi badan
8. Mengalakkan penumbuhan rambut
9. Menguatkan kuku
10. Pengurangan garis halus dan kedutan

2. ANDA BAKAL LANGSING SEBAB KAMI GUNAKAN RAMUAN SOY LECITHIN – supplement pertama yang mengabungkan shark collagen dan soy lecithin bagi mendapatkan bentuk badan idaman. Soy lecithin berfungsi sebagai PEMECAH LEMAK, PENGHAPUS SELULIT, NO MORE SEMBELIT !!!

KELEBIHAN SOY LECITHIN :
1. Meningkatkan daya ingatan
2. Memecahkan lemak
3. Membantu masalah imsonia
4. Mencegah eczema
5. Mencegah pengumpulan lemak dalam hati
6. Membantu mempercepatkan metabolisma untuk membakar lemak
7. Membantu dalam proses penghadaman
8. Membantu mengurangkan bengkak susu
9. Melangsingkan badan
10. Mengekalkan bentuk badan ideal

3. ANDA BAKAL SIHAT CERGAS BERTENAGA SEBAB KAMI GUNAKAN MILK THISTLE –TONIK HATI NO 1 DUNIA. Di datangkan khas dari EROPAH untuk membuang toksin di dalam badan dan HATI. Badan akan lbh sihat, jantung sihat. Tak ada lagi sakit jantung, badan letih lesu !! Di syorkan 100% kepada penghisap rokok,yg minum alkohol, suka minum atau makan fast food, pernah guna chemicle product.

KELEBIHAN MILK THISTLE
1. Tonik hati NO 1 di dunia
2. Membantu membina sel sel hati yang sihat
3. Melegakan sembelit
4. Menyingkirkan toksin dari hati
5. Mengekalkan sistem penghadaman yang sihat
6. Pengambilan secara beterusaan selama beberapa bulan dapat meningkatkan penghasilan glutathione secara semula jadi
7. Menurunkan paras kolesterol
8. Mencegah tumor payudara
9. Menghilangkan rasa gatal, kemerahan, radang dan eczema
10. Sebagai antioksidan 10x lebih kuat dari vitamin E

4. ANDA BAKAL CERAH GLOWING SEBAB KAMI GUNAKAN L – GLUTHAHIONE. 10X ganda lebih berkesan daripada gluthathione biasa. Anda akan cerah kembali seperti kulit semasa anda baby dulu. Kulit halus mulus bakal jadi kenyataan dengan INAYAH BEAUTY BOOSTER.

KELEBIHAN L GLUTHATHIONE
1. Menukarkan kulit gelap kepada kulit cerah gebu
2. Warna kulit menjadi sekata, lembap dan tidak berminyak
3. Lebih berkuasa dan kebal dalam penyerapan ke dalam badan berbanding glutathione
4. Meningkatkan penyembuhan luka
5. Menjadikan kulit lembut, licin. segar dan berseri
6. Memutihkan kulit


CARA PEMAKANAN:

1 botol mengandungi 30 biji. Sehari hanya perlu makan 1 biji sahaja. Waktu yang paling terbaik ialah waktu selepas bangun dari tidur.
p/s : untuk yg ada gastric dan darah tinggi boleh makan selepas breakfast
special : inayah tiada pantang larang, tiada cirit birit, minum air 2 liter shj


JANGAN TUNGGU LAGI ! JOM UPGRADE SUPLEMENT ANDA KEPADA INAYAH BEAUTY BOOSTER – SUPPLEMENT LENGKAP 2014 UNTUK CANTIK, SIHAT DAN LANGSING.

PASTI SUAMI, BOYFRIENDS, KAWAN, MAK AYAH TERKEJUT, TERPUKAU, TERLOPONG MELIHAT PERUBAHAN ANDA !!! KAMI JAMIN 300% KESAN PASTI MENAKJUBKAN!!


ZOFEA BEAUTY SECRET

ZOFEA BEAUTY SECRET : PAYUDARA MENAWAN SEAWAL 7 HARI

ZOFEA BEAUTY SECRET bust up & skin white kawaii collagen ialah FORMULA RAHSIA difomulasikan untuk anda yang mementingkan Payudara Montok, Bentuk Badan Menawan & Kulit Cantik.







Harga Pasaran Zofea Beauty Secret :
1 box RM250

Harga Promosi Kami :
RM145 (SM) / RM150 (ss)
30 sachet

sms / watsap 0175257503

memang wowww !!! rugi tak cuba

7 x stem cell
4 x anti-cancer
9 x anti-oxidant

RAHSIA KECANTIKAN "ASET" TASHA SHILA

Dah cuba pelbagai produk payudara tapi tak berkesan?? Kesan yg dicanang-canang tak seperti yg dijanjikan??

Jangan risau kerana sudah ada produk yg dapat menandingi semua produk lain yg ada di pasaran.

FORMULA RAHSIA difomulasikan utk anda yg mementingkan payudara montok, bentuk badan menawan & kulit cantik.
FORMULA RAHSIA difomulasikan utk anda yg mementingkan payudara montok, bentuk badan menawan & kulit cantik.


KEISTIMEWAAN ZOFEA BEAUTY SECRET :
✔ Menaikkan, menegang, menganjal dan memadatkan semula payudara yang kendur dan jatuh
✔ Mengatasi masalah payudara besar sebelah agar dua2 jadi seimbang
✔ Mencantikkan payudara leper supaya lebih kencang dan montok
✔ Membesarkan saiz payudara yang kecil, dari CUP A ke CUP D
✔ Menaikkan punggung yang jatuh dan leper
✔ Mengetatkan otot MISS V dan menghapuskan masalah keputihan
✔ Menghilangkan bau badan juga bau yang tidak menyenangkan pada MISS V 
✔ Menghasilkan pelincir untuk mengurangkan kesakitan semasa "bersama"
✔ Meningkatkan keinginan seksual dan nafsu isteri untuk bersama suami
✔ Mengatasi masalah dalaman dan menstabilkan hormon wanita
✔ Mencegah kanser, jantung, kencing manis dan darah tinggi
✔ Melawan radikal bebas dan melambatkan proses penuaan
✔ Menambah tenaga untuk kehidupan aktif seharian
✔ Mencegah keletihan serta menyegarkan badan
✔ Merawat masalah rahim
✔ Mengurangkan selera makan dan membantu mendapatkan berat badan ideal
✔ Melawaskan sistem pencernaan dan mengelakkan sembelit
✔ Membentuk lekuk badan dan pinggul menawan dan melangsingkan badan
✔ Menurunkan paras kolestrol
✔ Mengatasi rambut gugur
✔ Menguatkan sendi tulang
✔ Menggalakkan pengeluaran susu ibu

MANFAAT LAIN KHUSUS UNTUK KULIT :

✔ Mempercepatkan pembaharuan sel2 kulit
✔ Mencantik, menghalus, serta meremajakan kulit (awet muda)
✔ Mencerah serta memutihkan kulit muka dan badan secara keseluruhan
✔ Menghilang jerawat dan parut jerawat
✔ Menghilangkan pigmentasi serta jeragat
✔ Menghilangkan stretchmark dan selulit
✔ Menghapuskan kedutan halus
✔ Melembab dan menganjalkan kulit
✔ Menjadikan kulit lebih anjal
✔ Mengatasi penyakit kulit dan masalah kulit rosak
✔ Mengatasi bibir gelupas/pecah2

• Sesuai untuk ibu menyusu 
• Sangat sesuai untuk usia 13 tahun hingga 90 tahun
• Sesuai diambil oleh orang tua yang sakit kronik

BAHAN-BAHAN AKTIF:
Pueraria Mirifica, 
Pueraria Lobata, 
Kayu serapat, 
Habbatus Sauda, 
Collagen, 
Pure L-glutathione, 
Trehalose, 
Apricot Seed Extract, 
Blueberry, 
strawberry, 
raspberry, 
Snow lotus, 
Perilla seed extract, 
Pitera Extract



T: Pelanggan Bertanya
P: Pakar Kami Menjawab

T: Adakah Produk ZOFEA BEAUTY SECRET menyebabkan mana-mana kesan sampingan selepas menggunakan?
P: ZOFEA BEAUTY SECRET ialah produk yang selamat untuk digunakan kerana kandungannya 100% bahan semulajadi tanpa bahan kimia. Bahkan pengambilan secara berterusan sangat digalakkan kerana kesan manfaatnya untuk kesihatan dalam jangka panjang. Pueraria Mirifica sudah diakui dan terbukti dapat mematikan sel kanser.

T: Berapa lamakah kesan boleh dilihat selepas consume ZOFEA BEAUTY SECRET?
P: Kesan boleh dilihat dalam 8 HARI bergantung kepada tubuh masing-masing. Ada yang cepat dan ada yang lambat.

T: Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET boleh diambil oleh wanita hamil?
P: Produk ini dilarang kepada wanita hamil.

T: Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET boleh diambil oleh wanita yang sedang menyusukan bayi?

P: Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang menyusukan bayi malah dapat meningkatkan pengeluaran susu ibu. Payudara yang kendur dapat menjadi tegang walaupun sedang menyusu bayi.

T: Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET boleh diambil oleh wanita yang sedang haid?
P: Ya, produk ini sesuai diambil ketika sedang haid 

T: Kenapa produk payudara yang lain dilarang ambil ketika period tapi ZOFEA BEAUTY SECRET pula digalakkan ambil time period?
P: Semua produk payudara perlu diambil ketika period bukan ZOFEA BEAUTY SECRET sahaja. Hal ini adalah kerana ketika period, bahan utama dlm produk payudara dapat bertindak balas dengan hormon ketika period dan memberi kesan yg bagus pada payudara. Sekiranya tidak diambil ketika period, kesan yang lebih efektif pada payudara tidak dapat dilihat.

T: Adakah payudara akan kembali kepada asal selepas berhenti pengambilan ZOFEA BEAUTY SECRET ?
P: Tidak, payudara anda tidak akan kembali ke bentuk asal dan anda boleh berhenti pengambilannya bila-bila masa selepas berpuas hati dengan hasil yang diperolehi. 

T: Payudara saya sudah besar semulajadi tetapi jatuh dan kendur. saya takut payudara saya akan bertambah besar selepas mengambil ZOFEA BEAUTY SECRET 
P: Jangan takut, payudara anda tidak akan bertambah besar jika mengambil ZOFEA BEAUTY SECRET . Ini adalah kerana ZOFEA BEAUTY SECRET berfungsi untuk menegangkan dan mengangkat payudara yang jatuh supaya kembali montok dan tegang. Payudara saudari kekal dengan saiz asal tetapi bentuk menjadi cantik dan terletak semula. Fungsi untuk membesarkan hanyalah khusus untuk wanita yang berpayudara kecil. Jika sudah besar, ZOFEA BEAUTY SECRET tidak akan menjadikannya bertambah besar. Hal ini adalah kerana terdapat maklumat daripada pelanggan kami yang sudah mengambilnya menyatakan bahawa saiz kekal kepada asal tetapi bentuk payudara menjadi bertambah tegang, montok dan mantap.

T: Apakah ZOFEA BEAUTY SECRET halal?
P: Kilang kami sudah mendapatkan kelulusan halal JAKIM. Anda boleh mengambilnya tanpa ragu-ragu.

T: Apakah rasa ZOFEA BEAUTY SECRET ?
P: Perisa Blackcurrant yang lazat

T: Apakah saya perlu pantang apa-apa semasa consume ZOFEA BEAUTY SECRET ? 
P:Ya, anda perlu pantang minuman berkafein seperti kopi, nescafe, teh, milo, coklat dan air bergas. Tujuan disuruh berpantang kafein kerana payudara akan mengecil dan susut jika kafein tinggi dalam badan.

T: Bagaimanakah cara yang terbaik untuk mengambil ZOFEA BEAUTY SECRET ?
P: Cara yang terbaik ialah dengan memulakan pengambilan 2 sachet sehari selepas breakfast (selepas buang air besar) untuk tempoh seminggu sahaja. Bancuh dengan menggunakan air biasa atau air sejuk shj.Anda juga wajib mengamalkan pengambilan susu 3 cawan setiap hari dalam tempoh pengambilan ZOFEA BEAUTY SECRET .


EZY SLIM FORMULA 3 IN 1





EZY SLIM FORMULA 3 IN 1 - 10 SACHETS

HARGA :1 BOX RM 120 (SM) RM 125 (SS)2 BOX RM 210 (SM ) RM 220 (SS)3 BOX RM 300 (SM) RM310 (SS)

sms/watsap 0175257503

NAK KURUS MEMANG SENANG SANGAT !


"“Pipi saya dah tak tembam macam dulu...tummy pon da kecik..kat lengan pon dah kecik. Best la ezyslim kecikkan part2 macamtu. Dah 7 kg turun dalam masa 16 hari. Dulu jeans size 42 sekarang dah longgar..beli yang baru size 38..Happy sangat2!”" Itulah, testimonial dari salah seorang pengguna EzySlim.


AMARAN!!! Produk ini hanya untuk mereka yang:--> betul2 nak kurus---> nak kurus tapi susukan Anak!----> nak kurus sebab nak pikat suami------> nak kurus cepat sebelum Kahwin!--------> nak kurus cepat lepas bersalin


EZY SLIM merupakan jus yang berperisa delima 3 mempunyai kelebihan 3 dalam 1 yang sangat murah seperti di atas..


Antara kelebihan EZY SLIM ialah :1. Apple fibre - filler 2. Chitagolucant - penangkap lemak,anti oksidant 3. L-taurine – bersifat sebagai pemberi tenaga, tidak mengantuk,tak lesu dan tak stress. 4. L-Carmitine – untuk bakar lemak degil 5. Delima – anti oxidant yang sangat bagus(memudahkan penghadaman dan system pencernaan) - Kulit jadi halus,mulus,gebu dan mengandungi vitamin C. 6. L-Glutathion - untuk cantikan,gebukan dan putihkan kulit - awet muda,kulit nampak lembap dan untuk tegangkan kulit 7. Vitamin C – untuk putihkan kulit,gabungan yang bagus bersama glutathion. - awet muda,kulit nampak lembap dan untuk tegangkan kulit8. Carcinia cambogia – membakar lemak yang sangat degil dan menurunkan berat badan.9. Guarana extrak – untuk menghantar mesej pada otak supaya tidak rasa lapar 10. Alfafa – untuk mengelakkan sembelit(lawas buang air)


KENAPA ANDA PERLU AMBIL EZY SLIM ???✔ Menjadi kenyang selama 8 jam✔ Menjadikan waktu makan lebih teratur✔ Sesuai utk yg mempunyai masalah berat badan yg serious (kesan yg cepat)✔ Membuang toxin dlm badan✔ Mencantikkan struktur kulit✔ Memperbaiki hormon✔ Mengecutkan jerawat✔ Memudarkan jeragat✔ Memutihkan kulit✔ Mengandungi COLLAGEN✔ Boleh diambil oleh pengidap kencing manis & darah tinggi✔ Sesuai utk Lelaki & Wanita✔ KKM Approval



Antara fungsi lain delima adalah:*Membaikpulih fungsi hati dan limpa*Mencuci buah pinggang dan salur kencing*Membantu penghadaman*Membuang lemak-lemak berlebihan*Menambah tenaga*Mengelakkan alahan bagi wanita mengandung*Mengubahsuai hormon bagi wanita menopause*Membaiki sistem pembersihan dan pengaliran darah*Merawat @ membaikpulih pesakit kencing manis*Menambahkan tenaga dan mengelak dari penyakit lemah tenaga batin*Mencantikan kulit


Lelaki juga tiada masalah utk minum jus EZY SLIM dan tindakan yg sama anda akan rasai! KURUS+DETOX+WHITENING

Wednesday, January 1, 2014

HARUM MALAM


HARUM MALAM

RETAIL / DROPSHIP / BORONG - SMS ATAU WATSAP 0175257503








Psssstt..
Mahu ketat, melekat, nikmat ibarat malam pertama?
Mahu harum mewangi sepanjang masa?
Mahu jadi permaisuri di hati suami sampai bila2?
Mahu kembalikan kebahagian rumahtangga?
HARUM MALAM.. RAHSIA NYA..
 
HARUM MALAM suppliment tambahan khusus buat wanita, untuk kekal sihat bertenaga dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal2 vagina, mengetatkan vagina, hilang hanyir haid dan membasmi bau badan yang tidak disenangi. Boleh diamalkan setiap hari termasuk ketika period, dalam pantang dan menyusui
bayi. Ia bukan sahaja untuk mereka yang sudah berkahwin tetapi anak dara juga boleh mengamalkannya tanpa was-was!
KEISTIMEWAAN HARUM MALAM :
 
- Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual
- Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
- Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
- Membantu membunuh bakteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kencing tak lawas
- Meningkatkan sistem daya tahan tubuh serta menstabilkan hormon
- Mengurangkan tekanan dan stress
- Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan

 
KANDUNGAN UTAMA HARUM MALAM :
-Extrak ros
-Extrak sireh
-Buah tin
-kismis
-madu
-goji
-limau purut
-strawberry
-pueraria mifrica
-kayu serapat
-buah delima
-manjakani
-pueraria lobata
-senna
 
CARA PENGAMBILAN :

 -Minum 1 sudu besar 2 kali sehari (pagi dan malam)
**Wanita Mengandung Dilarang
 

Tuesday, December 31, 2013

ROYAL SLIM

ROYAL SLIM LISHUO MAGIC

RAHSIA ARTIS CANTIK & LANSING



RETAIL / DROPSHIP / BORONG - SMS ATAU WATSAP 

0175257503




SARAH RAISUDDIN DAH SLIM DENGAN ROYAL 

SLIM??? 

ISTERI SLIM, HUSBAND PUN HAPPY!! WOW!!


HA.... AZZA ELITE PUN BER ROYAL SLIM JUGA UOOLLSS... 

NAK MAINTAIN KATANYA..


*Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu

HA.. NI LA PENGASAS PRODUK!!

DARI 105 KG KE 54 KG!!
W.O.W!!! HEBAT KAN??

GAMBAR SEBELUM  
Lepas raya 2013

GAMBAR SELEPAS 

Gambar terbaru semasa sesi photoshoot RSLM selepas pengambilan +- 2 kotak RSLM

ENOT BERJAYA TURUNKAN BERAT 25 kg DGN 

PRODUK NI!! 

WOW!! KESAN SEAWAL 20 HARI!!!




PENGAMBILAN ROYAL SLIM LISHUO MAGIC:


1) 1 SACHET SAHAJA DI BANCUH DALAM 200-250ML AIR SEJUK SEBELUM

 SARAPAN

2) HABISKAN 3 LITER AIR, JAGA PEMAKANAN, ELAK MAKANAN BERLEMAK, BERMINYAK DAN MINUMAN MANIS.. DENGAN ROYAL SLIM KORANG AKAN BERASA CEPAT KENYANG DAN BERTENAGA!!

SILA KURANGKAN PENGAMBILAN CAFFEINE, KERANA AKAN MENGURANGKAN TINDAK BALAS ANTI AGING (COLLAGEN) DALAM BADAN



MIRACLE SLIMMING COFFEE

MIRACLE SLIMMING COFFEE


RETAIL / DROPSHIP / BORONG - SMS ATAU WATSAP 0175257503








MIRACLE SLIMMING COFFEE

Satu lagi produk keluaran IRICH RESOURCES yang baru dilancarkan disamping produk meletop mereka PERLA COFFEE. 

Miracle Slimming Coffee satu-satunya minuman pelangsingan berperisa kopi yang sedap dan dijamin berkesan dalam masa 7 hari tanpa perlu berdiet sakan!!


Menggunakan bahan-bahan yang berkualiti seperti berikut :

1) Garcinia Cambogia
Supplemen dari jenis herba yang dipasarkan sebagai agen penurunan berat badan kerana ia mengandungi kompaun bernama Hydroxycitric Acid (HA) yang membantu merawat obesiti.

Herba ini mampu : 
Ø Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya
Ø Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal
Ø Mengurangkan nafsu untuk makan
Ø Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori
Ø Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal
Ø Membakar lemak badan dengan pantas
Ø Mengawal berat badan dengan mudah

Kebaikan Garcinia Cambogia:
Ø Berkesan mengurangkan berat badan
Ø Menghalang pembentukan lemak
Ø Mengurangkan kolestrol
Ø Menambahkan tenaga
Ø Merawat masalah kemurungan, susah tidur

2) L-Carnitine
Fungsi utama dari carnitine di dalam tubuh adalah untuk mengatur oksidasi lemak (membakar lemak). Ia bertanggungjawab untuk mengankut lemak ke tungku pembakaran lemak dlam sel tubuh, yang disebut dengan mitokondria. Lemak tidak akan bisa dioksidasi jika lemak tidak dapat mencapai mitokondria, sekeras apapun anda melakukan senaman atau melakukan diet tegar.

3) Slim Herbs
Diformulasikan daripada beberapa herba terpilih yang dipercayai keberkesanannya

Cara Mengamalkan : 
Ø Ambil 2scoop sehari 30minit sebelum sarapan pagi
Ø Campurkan dengan secawan air suam 
Ø Banyakkan minum air putih utk proses detokfikasi yang cepat

Berat / Jar: 500gram




PERLA COFFEE

PERLA COFFEE


RETAIL / DROPSHIP / BORONG - SMS ATAU WATSAP 0175257503







ADA YG SUKA MINUM COFFEE ???

TAPI TERPAKSA LARIKAN DIRI SBB TAKOT KAFEIN DLM COFFEE TU ???

NAK CANTIK DGN AMALKAN COFFEE ??
CERAH , GEBU , GLOWING ,BEBAS JERAWAT , BEBAS JERAGAT !!!
BOLEH TUKAR COFFEE ANDA DGN PERLA COFFEE... !!!!
100% NO KAFEIN & SELAMAT DI AMALKAN !
JENAMA YG SEMAKIN MENJADI SEBUTAN & REBUTAN SKRG..
RASA YG SEDAPPPP UOOLLSSS !!!
SEMESTINYA HARGA BERATUTAN !!!

Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. Proses pemutihan berlangsung di kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh anda.

Perla coffee juga membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut -parut lama dan juga masalh kulit yang menghantui anda. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkanPerla Coffee. 

Antara kebaikan Perla Coffee 

✿Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
✿Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
✿Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu.
✿Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
✿Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
✿mengurangkan kedutan dan garis halus
✿mengecilkan liang pori
✿meningkatkan sistem imunisasi badan.
✿mengatasi masalh jerawat dan jeragat.


Bahan- bahan utama dalam Perla Coffee.
✿Serbuk Mutiara,
✿Glutathione 
✿Asid Hyaluronik




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PRODUK-PRODUK

 

Fzatul Beauty © 2011 By NC