Wednesday, January 1, 2014

HARUM MALAM


HARUM MALAM

RETAIL / DROPSHIP / BORONG - SMS ATAU WATSAP 0175257503








Psssstt..
Mahu ketat, melekat, nikmat ibarat malam pertama?
Mahu harum mewangi sepanjang masa?
Mahu jadi permaisuri di hati suami sampai bila2?
Mahu kembalikan kebahagian rumahtangga?
HARUM MALAM.. RAHSIA NYA..
 
HARUM MALAM suppliment tambahan khusus buat wanita, untuk kekal sihat bertenaga dan merawat masalah dalaman seperti keputihan, gatal2 vagina, mengetatkan vagina, hilang hanyir haid dan membasmi bau badan yang tidak disenangi. Boleh diamalkan setiap hari termasuk ketika period, dalam pantang dan menyusui
bayi. Ia bukan sahaja untuk mereka yang sudah berkahwin tetapi anak dara juga boleh mengamalkannya tanpa was-was!
KEISTIMEWAAN HARUM MALAM :
 
- Meningkatkan keinginan serta mempercepatkan ransangan seksual
- Bertenaga dan mengatasi masalah vagina kering
- Membantu mengetatkan dan menganjalkan vagina
- Membantu membunuh bakteria dalam saluran kencing serta mengatasi masalah kencing tak lawas
- Meningkatkan sistem daya tahan tubuh serta menstabilkan hormon
- Mengurangkan tekanan dan stress
- Membantu menganjalkan kulit serta tubuh badan dan mengurangkan kedutan

 
KANDUNGAN UTAMA HARUM MALAM :
-Extrak ros
-Extrak sireh
-Buah tin
-kismis
-madu
-goji
-limau purut
-strawberry
-pueraria mifrica
-kayu serapat
-buah delima
-manjakani
-pueraria lobata
-senna
 
CARA PENGAMBILAN :

 -Minum 1 sudu besar 2 kali sehari (pagi dan malam)
**Wanita Mengandung Dilarang
 

Tuesday, December 31, 2013

ROYAL SLIM

ROYAL SLIM LISHUO MAGIC

RAHSIA ARTIS CANTIK & LANSING



RETAIL / DROPSHIP / BORONG - SMS ATAU WATSAP 

0175257503




SARAH RAISUDDIN DAH SLIM DENGAN ROYAL 

SLIM??? 

ISTERI SLIM, HUSBAND PUN HAPPY!! WOW!!


HA.... AZZA ELITE PUN BER ROYAL SLIM JUGA UOOLLSS... 

NAK MAINTAIN KATANYA..


*Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu

HA.. NI LA PENGASAS PRODUK!!

DARI 105 KG KE 54 KG!!
W.O.W!!! HEBAT KAN??

GAMBAR SEBELUM  
Lepas raya 2013

GAMBAR SELEPAS 

Gambar terbaru semasa sesi photoshoot RSLM selepas pengambilan +- 2 kotak RSLM

ENOT BERJAYA TURUNKAN BERAT 25 kg DGN 

PRODUK NI!! 

WOW!! KESAN SEAWAL 20 HARI!!!




PENGAMBILAN ROYAL SLIM LISHUO MAGIC:


1) 1 SACHET SAHAJA DI BANCUH DALAM 200-250ML AIR SEJUK SEBELUM

 SARAPAN

2) HABISKAN 3 LITER AIR, JAGA PEMAKANAN, ELAK MAKANAN BERLEMAK, BERMINYAK DAN MINUMAN MANIS.. DENGAN ROYAL SLIM KORANG AKAN BERASA CEPAT KENYANG DAN BERTENAGA!!

SILA KURANGKAN PENGAMBILAN CAFFEINE, KERANA AKAN MENGURANGKAN TINDAK BALAS ANTI AGING (COLLAGEN) DALAM BADAN



MIRACLE SLIMMING COFFEE

MIRACLE SLIMMING COFFEE


RETAIL / DROPSHIP / BORONG - SMS ATAU WATSAP 0175257503








MIRACLE SLIMMING COFFEE

Satu lagi produk keluaran IRICH RESOURCES yang baru dilancarkan disamping produk meletop mereka PERLA COFFEE. 

Miracle Slimming Coffee satu-satunya minuman pelangsingan berperisa kopi yang sedap dan dijamin berkesan dalam masa 7 hari tanpa perlu berdiet sakan!!


Menggunakan bahan-bahan yang berkualiti seperti berikut :

1) Garcinia Cambogia
Supplemen dari jenis herba yang dipasarkan sebagai agen penurunan berat badan kerana ia mengandungi kompaun bernama Hydroxycitric Acid (HA) yang membantu merawat obesiti.

Herba ini mampu : 
Ø Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya
Ø Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal
Ø Mengurangkan nafsu untuk makan
Ø Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori
Ø Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal
Ø Membakar lemak badan dengan pantas
Ø Mengawal berat badan dengan mudah

Kebaikan Garcinia Cambogia:
Ø Berkesan mengurangkan berat badan
Ø Menghalang pembentukan lemak
Ø Mengurangkan kolestrol
Ø Menambahkan tenaga
Ø Merawat masalah kemurungan, susah tidur

2) L-Carnitine
Fungsi utama dari carnitine di dalam tubuh adalah untuk mengatur oksidasi lemak (membakar lemak). Ia bertanggungjawab untuk mengankut lemak ke tungku pembakaran lemak dlam sel tubuh, yang disebut dengan mitokondria. Lemak tidak akan bisa dioksidasi jika lemak tidak dapat mencapai mitokondria, sekeras apapun anda melakukan senaman atau melakukan diet tegar.

3) Slim Herbs
Diformulasikan daripada beberapa herba terpilih yang dipercayai keberkesanannya

Cara Mengamalkan : 
Ø Ambil 2scoop sehari 30minit sebelum sarapan pagi
Ø Campurkan dengan secawan air suam 
Ø Banyakkan minum air putih utk proses detokfikasi yang cepat

Berat / Jar: 500gram




PERLA COFFEE

PERLA COFFEE


RETAIL / DROPSHIP / BORONG - SMS ATAU WATSAP 0175257503







ADA YG SUKA MINUM COFFEE ???

TAPI TERPAKSA LARIKAN DIRI SBB TAKOT KAFEIN DLM COFFEE TU ???

NAK CANTIK DGN AMALKAN COFFEE ??
CERAH , GEBU , GLOWING ,BEBAS JERAWAT , BEBAS JERAGAT !!!
BOLEH TUKAR COFFEE ANDA DGN PERLA COFFEE... !!!!
100% NO KAFEIN & SELAMAT DI AMALKAN !
JENAMA YG SEMAKIN MENJADI SEBUTAN & REBUTAN SKRG..
RASA YG SEDAPPPP UOOLLSSS !!!
SEMESTINYA HARGA BERATUTAN !!!

Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. Proses pemutihan berlangsung di kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh anda.

Perla coffee juga membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut -parut lama dan juga masalh kulit yang menghantui anda. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkanPerla Coffee. 

Antara kebaikan Perla Coffee 

✿Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
✿Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
✿Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu.
✿Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
✿Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
✿mengurangkan kedutan dan garis halus
✿mengecilkan liang pori
✿meningkatkan sistem imunisasi badan.
✿mengatasi masalh jerawat dan jeragat.


Bahan- bahan utama dalam Perla Coffee.
✿Serbuk Mutiara,
✿Glutathione 
✿Asid Hyaluronik




Wednesday, September 11, 2013

C'HEART SLIMMING PIL - HOT

C'HEART SLIMMING PIL - HOT













Produk menguruskan badan berasaskan 6 jenis Herba. Diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia. Didatangi dalam bentuk kapsul.

HARGA 1BOTOL SMJUNG RM35
HARGA 1 BOTOL SBH SRWK RM38

FREE POS.

1BOTOL ADA 80 KAPSUL

BERMINAT MENJADI PENGEDAR SILA INBOX/WATSAP/SMS

Produk ini dihasilkan menggunakan Teknologi Nano yang berasaskan 100 % herba dan uniknya dihasilkan dari gabungan 6 herba terpilih iaitu:-

- FOLIUM MURRAYA PANICULATA (Kemuning Kuning)
- FOLIUM MORINDA (Buah Mengkudu)
- FRUCTUS GARCINIA CAMBOGIA
- ZINGIBER OFFICINALE RHIZOME (Halia)
- RADIX ACALYPHA INDICA (Kucing Galak)
- CENTELLA ASIATICA FOLIUM (Pegaga)

Gabungan 6 herba ini mampu mengatasi semua masalah seperti :-
- mengurangkan berat badan
- mengurangkan kadar kolestrol 
- menghalang pembentukkan lemak
- menambahkan tenaga
- meredakan tekanan darah tinggi
- melegakan sembelit dan perut kembung
- menguatkan system imunisasi
- mengandungi ‘XERONINE’ yang menggalakkan pertumbuhan tisu 
melambatkan penuaan
- mencerdaskan minda
- mencantikkan kulit


Wednesday, May 29, 2013

WHITE TEETH TOOL -UNTUK GIGI PUTIH




Selalu rasa kurang keyakinan? tidak berani ketawa atau senyum gembira? takut orang lain nampak kekuningan gigi?

KESAN SEAWAL 10MINIT 

LEBIH JELAS SELEPAS SEMINGGU !


*DITANGGUNG HALAL
*DISYORKAN OLEH DR. HARVEY SILVERMAN
*TERBUKTI SECARA KLINIKAL
*DUTA PRODUK: SHANDI FINNESSEY (MISS USA 2004)
*KESAN SAMPINGAN: GIGI MENJADI NGILU.

White light adalah revolusi sistem baru yang menggabungkan teknologi suluhan untuk memutihkan gigi. Rawatan suluhan adalah teknik terbaru yang digunakan oleh doktor gigi. Sistem ini unik kerana di reka untuk digunakan di rumah sahaja dan sangat mudah digunakan.

Teknologi suluhan baru digabungkan dengan formulasi gel istimewa , dapat menanggalkan kesan permukaan gigi yang kotor dan menyerap ke dalam untuk menghilangkan kesan yang degil. Ia bertindak secara efektif ke atas kesan kotoran yang di sebabkan oleh kesan minuman kopi, teh, menghisap rokok, air buah buahan, minuman berkarbonat dan penuaan.

Jadi sekiranya anda mahukan gigi yang putih sekarang untuk majlis istimewa atau mahu cara terpantas menyerlahkan senyuman anda 'Tooth Whitening System' akan memberikan anda keputusan yang cepat dan tahan lama!!

1 set WhiteLight merangkumi:

1)1 White Light Transmitter
2)White Light Gel and Applicator
3)White Light 2 Lithium CR2025 Batteries
4)Manual

PERHATIAN:
HANYA SEBAHAGIAN ORANG AKAN MENGALAMI KESAN SAMPINGAN,BUKAN SEMUA ORANG.KESAN SAMPINGAN HANYA SEMENTARA IAITU SELAMA 2-3 HARI & IA ADALAH NORMAL.

AWAS:
*IBU MENGANDUNG ATAU MENYUSU ANAK TAK DIGALAKKAN MENGGUNAKAN PRODUK INI.

Wednesday, May 1, 2013

WHITE BEAUTY PERFECT COSMETICS

WHITE BEAUTY PERFECT COSMETICS


PRODUK HOT..Yang ada masalah kulit gelap, jerawat, parut, jeragat, kulit berminyak patut cuba produk ni..kesan seawal seminggu.. terbaik...







White Beauty Perfect Cosmetics merupakan produk kosmetik yang selamat dan berdaftar dgn pihak KKM. Dihasilkan dari formula terbaik untuk menyelesaikan masalah kulit gelap, jerawat, parut, jeragat, kulit berminyak dan pori-pori terbuka. Kulit akan menjadi cerah berseri dan bebas masalah seawal 2 minggu.


RANGKAIAN PRODUK WBP :

1) WHITE PERFECT GLUTA KOJIC C VIT C SOAP (hot)
HARGA 150G : RM45.00
HARGA 35G : RM18.00
FREE POSTAGE SM
KELULUSAN KKM :  NOT120301904K

 Diformulasi khas untuk kulit lebih cerah,gebu, licin digabung dan dianalisis oleh ahli farmasi serta diperbuat dari sumber pencerahan kulit yang berkesan . White Perfect Gluta Kojic Vitamin C Soap mampu menjadikan kulit lebih muda, segar dan cantik serta mulus

KEGUNAAN
Mencerah/putihkan kulit
Memudarkan parut
Disarankan untuk mereka yang mempunyai masalah kulit berminyak.
Membantu masalah jerawat
Membantu masalah jeragat
Merawat stretchmarks
Awet muda
Membantu masalah kesan hitam di bahagian ketiak dan peha.
Kulit lebih licin, mulus
Membantu masalah blackhead/whitehead
Masalah kedut



2) MAGIC WHITENING & REPAIRING CREAM (hot)
HARGA : SM RM49.00 / SS RM53.00
FREE POSTAGE SM
KELULUSAN KKM NOT120405546K
Krim pemutih dan perawatan malam.Gabungan hebat glutathione, vit c, vit E untuk wajah yg cerah sempurna dan lebih sekata. merupakan agent terbaik dan popular yg sering digunakan di East Asia dalam produk penjagaan dan kecantikan kulit. Merupakan krim kecantikan yang dirumus khas dan diformulakan oleh ahli farmasi kecantikan. 



3) PERFECT COLLAGEN BB CREAM SPF 45+ (hot)


HARGA : RM39.90
POSTAGE SM RM6, SS RM9
KELULUSAN KKM : NOT120905109K


Collagen + Vitamin C + Vitamin E menghasilkan kesempurnaan wajah anda.
Tahukah anda bahawa Perfect Collagen BB Cream bukan sahaja bertindak sebagai krim siang @ sunblock @ foundation tetapi jugak untuk membaiki masalah kulit dan mencantikkan tesktur kulit anda.



4) FACIAL GLUTA TONER
HARGA : RM39.90
POSTAGE SM RM6, SS RM9
KELULUSAN KKM : NOT130100565K


Gluta Facial Toner merupakan kombinasi untuk pencerahan, membersih dan mengecilkan pori-pori terbuka.. Penggunaan Gluta Facial Toner membantu kulit lebih cantik dan dirawat dengan sempurna selepas pemakaian White Perfect Gluta Kojic Vit C dan Magic Whitening & Repairing Cream
KEBAIKAN :
- Terbukti mencerahkan kulit
- Mengawal minyka berlebihi di wajah
- Mengecilkan pori-pori terbuka




5) MIRACLE GLUTATHIONE + COLLAGEN MASK
HARGA : RM38.90
POSTAGE SM RM6, SS RM9
KELULUSAN KKM : NOT120905107K

glutathione digabungkan bersama collagen, Vitamin E, Vitamin C di dalam 1 masker untuk memberi kesan cerah, tegang , awet muda dan lembut pada kulit.Sangat bagus untuk mengecutkan jerawat terutama jerawat resdung dan besar.



6) RADIANT GLOW WHITENING BODY LOTION SPF 60

HARGA 100ML : RM59.00 
HARGA 30G : RM29.00 
 FREE POSTAGE SM
KELULUSAN KKM :  NOT120405544K

Cerah hanya dgn 1x pemakaian sahaja. Rasai perbezaan dgn sapuan pertama. Anda pasti tertawan.Mengalami masalah muka lagi cerah dari badan? ini adalah penyelesaian terbaik. 
Lotion ini diformulakan dengan gabungan komponen aktif iaitu glutathione, vit c, vit e , vit B3, Arbutin. Lebih menakjubkan menakjubkan losyen ini mempunyai spf 60 yg mampu mlindungi kulit dr sinar uv




7) BEAUTY WAIST SHAPER

HARGA : RM29.90
POSTAGE SM RM6, SS RM9

Untuk melangsingkan perut dan pinggang. Sangat selesa. Anda mengalami masalah perut buncit dan mengeleber? dengan pemakaian Beauty Waist Shaper perut anda akan kelihatan langsing.




8) BEAUTY WAIST SHAPER (HOT)
HARGA 1 KOTAK  : RM89.00 
 FREE POSTAGE SM
1 KOTAK = 15 SACHET (STOCK 15HARI)


Gluta Berry Collagen diformulasikan oleh gabungan lebih daripada 10 ramuan hebat terutama collagen, vitamin glutathione, tomato, delima dan berry untuk menjadikan kulit cerah, licin, awet muda dan tampak sempurna.kesan dapat dilihat seawal 2 minggu. Hanya penggunaan 1 kotak anda dapat lihat kesan pada kulit.


RATUSAN TESTIMONIAL 


BORONG DAN DROPSHIP DIALU-ALUKAN. KEUNTUNGAN LUMAYAN
















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

PRODUK-PRODUK

 

Fzatul Beauty © 2011 By NC